Türkçe / English
Atatürk
ARTVİN TİCARET ve SANAYİ ODASI
  • ANASAYFA
  • ATSO HAKKINDA
    • Bültenler
    • Tarihçe
    • Meclis Kurulu
    • Yönetim Kurulu
    • Eski Başkanlar
    • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Meslek Komiteleri
    • Vizyon
    • Misyonumuz
    • Stratejik PLAN
    • Personelimiz
    • POLİTİKALAR
    • Turizm
    • Ekonomik Bültenler/Raporlar
    • Uluslararası İş İmkanları
    • 01 Şubet 2023 BÜLTENİ
  • HABERLER
  • DUYURULAR
    • Oda Duyuruları
    • Dahilde İşleme İzni Kapsamı Kıymetli Maden İthali Hakkında
    • İhale İlanları
    • İndirimli Oteller
    • Ticaret Sicili Duyuruları
    • Fuarlar -Toplantı-Eğitim Duyuruları
    • Dış Ticaret/İşbirliği Teklifleri
    • TOBB Karbon Platformu Açılış Webinarı Hk
  • ÜYELİK İŞLEMLERİ
    • Oda Üyeliği
    • Avantajlar
    • Yükümlülükler
    • Aidat ve Belge Düzenleme
    • Tescil ve Kayıt
  • İLETİŞİM
HABERLER
  • ANASAYFA
  • ATSO HAKKINDA
    • Bültenler
    • Tarihçe
    • Meclis Kurulu
    • Yönetim Kurulu
    • Eski Başkanlar
    • Yönetim Kurulu Başkanı
    • Meslek Komiteleri
    • Vizyon
    • Misyonumuz
    • Stratejik PLAN
    • Personelimiz
    • POLİTİKALAR
    • Turizm
    • Ekonomik Bültenler/Raporlar
    • Uluslararası İş İmkanları
    • 01 Şubet 2023 BÜLTENİ
  • HABERLER
  • DUYURULAR
    • Oda Duyuruları
    • Dahilde İşleme İzni Kapsamı Kıymetli Maden İthali Hakkında
    • İhale İlanları
    • İndirimli Oteller
    • Ticaret Sicili Duyuruları
    • Fuarlar -Toplantı-Eğitim Duyuruları
    • Dış Ticaret/İşbirliği Teklifleri
    • TOBB Karbon Platformu Açılış Webinarı Hk
  • ÜYELİK İŞLEMLERİ
    • Oda Üyeliği
    • Avantajlar
    • Yükümlülükler
    • Aidat ve Belge Düzenleme
    • Tescil ve Kayıt
  • HİZMETLERİMİZ
    • Belge Hizmetleri
    • T.T.S.G. İlanları
    • Ödüllendirme
    • Tasdik İşlemleri
    • Bilirkişi Hizmeti
    • Fuar ve Sergi
    • K Belgesi İşlemleri
  • TESCİL KAYIT
  • AİDAT
  • KAYITLI ÜYELER
  • MEVZUAT
  • BİLGİ EDİNME
  • LİNKLER
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM

Artvin’de

Artvin'de "Türk Mutfağı Haftası" etkinliklerinde standımızı açtık

Artvin'de düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde coğrafi işaretli ürünler ve yöresel lezzetler tanıtıldı. Artvin'in gastronomi çalışmalarında önemli bir yeri olan ekinlikte Artvin'e özgü tatları yer aldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce Kaledibi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte, coğrafi işaretli ürünlerden Laz böreği, hamsili ekmek, Borçka demir elması, puçuko, Şavşat ketesi, Arhavi kestane balı ve Hatila balının yanı sıra Artvin döneri, Borçka ve Macahel balı, yufka tatlısı, Borçka fındığı, Hopa çayı ile kızılcık ve bal şerbeti ikram edildi.

Gelecek nesillere aktarılması amaçlanan mutfak değerlerinin sergilendiği etkinlikte Artvin Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı İrfan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Ali Öktem katılırken Artvin TSO'nun Coğrafi işaretli ürünü Puçuko yemeği ve tescil hazırlık aşamasında olan cevizli böreğin tanıtımı Genel Sekreter Yüksel Çoruh tarafından yapıldı.

 

 

Tweet
Artvin’de "Türk Mutfağı Haftası" etkinliklerinde standımızı açtık
GERİ
  • ATSO HAKKINDA
  • HABERLER
  • DUYURULAR
  • ÜYELİK İŞLEMLERİ
  • İLETİŞİM
"Tüccar, milletin emeğini ve üretimini kıymetlendirmek için, eline ve zekâsına emniyet edilen ve bu emniyete liyakat göstermesi gereken bir adamdır.” M.Kemal ATATÜRK
İLETİŞİM
Tel: 0 (466) 212 1061
Tel: 0 (466) 212 3901
Fax: 0 (466) 212 5207
Adres: Cumhuriyet Cad No : 508000 - ARTVİN
Sitede yer alan materyaller
bilgilendirme amaçlıdır.
Resmi belge olarak kullanılamaz.
Her hakkı saklıdır.© 2014
Artvin Ticaret ve Sanayi Odası
Gizlilik & Güvenlik | Telif Hakları